top of page

ONZE BIEREN

​VIER LEKKERE BIERTJES IN HET ASSORTIMENT, AANGEZIEN ONZE BIEREN LOKAAL EN AMBACHTELIJK WORDEN GEMAAKT ZIJN NIET ALLE BIEREN ALTIJD BESCHIKBAAR. WE STREVEN ERNAAR OM MINSTENS TWEE VAN DE VIER BIEREN CONTINU BESCHIKBAAR TE HEBBEN.
Details

Alc. 6% // IBUs 20
Goudgeel

ROSMALLA - BLOND


Een fris en licht blond biertje, heerlijk voor in de zon of bij het eten. Niet te zwaar, lekker makkelijk drinkbaar. Het etiket heeft de afbeelding van de standaardmolen zoals deze al sinds de buurtschap Molenhoek in Rosmalen staat.

Details

Alc. 7% // IBUs 20
Rood-Bruin

ROSMALLA - DUBBEL


De donkere van het stel. Lekker moutig met een fijn zoetje erin. Niet te bitter zodat deze ook vrij makkelijk drinkaar is. Fijn voor in de herfst en winter. Het etiket heeft de afbeelding van Marienwater, een mooi statig pand bij Coudewater.

Details

Alc. 7,5% // IBUs 30
Koper Goud

ROSMALLA - TRIPEL


Een lekkere kruidige tripel met een fijn hopbittertje. Dorstlessend en verfrissend. Het etiket heeft de afbeelding van het Wiel van Armando, een bekend kunstwerk vlakbij de zandverstuiving.

ROSMALLA - ZANDHAAS


Een mooi fris biertje zoals ze die vroeger in Duitsland maakten. Rechtstreeks uit het vat uit de kelder. Ongefilterd en licht troebel. Dit zit nu in een flesje..... Speciaal voor de carnaval. Of gewoon voor de rest van het jaar omdat dit zo'n lekker licht maar toch vol biertje is.

Details

Alc. 5% // IBUs 30
Wit Goud

bottom of page